Distance versus time cutting versus down to size, focus versus tears versus how did I get here's versus curses in your eyes


Force of nature versus rage, nature versus odd or strange
There's a fire starting here, versus there's nothing to fear, versus lonely versus safe
Norrköping 24-25 sep

Fredag 24 sep:
Skiter i att berätta om fredagen för det hände inte mycket speciellt då. Eller alltså, i alla fall inte om man jämför med lördagen..

Lördag 25 sep:
Lördagen började med att jag och Cassie tog oss ner på stan för att ta en fika med Felix och hans vän, efter att vi somnat om ett par gånger. Vi skulle egentligen gått på nån demonstration mot Sverigedemokraterna men det missade vi.
Senare på dagen åkte vi tillbaka hem till Cassie för att hämta hjärncellsdödande vätska. Vi blev kvar där några timmar men vid ca 21:30 var vi i stan igen. Det var ju Kulturnatten så vi begav oss till ett ställe vid namn Laxholmskällaren där det spelades electro (Bjørn Torske, Popnoname, Harald Björk bl.a.), för att sedan fortsätta mot Kulturhuset och värma oss + kolla när Amanda Ekstedt spelar gitarr och sjunger.
Natten var verkligen oväntad, ärligt talat; jag förstår inte hur Norrköping kan vara en så händelserik stad! Jag, Cassie och Felix blev inbjudna på en slags vernissage/utställning - de serverade gratis vin, kex, ost, vindruvor etc.. Det var så jäkla mysigt! Musiken som spelades där inne gjorde bara allting bättre (Bowie, Clash, Ramones, New Order, Cure, sånt där!). Målningarna var grymma, likaså konstnären! Efter ett tag skulle de ju såklart stänga så vi fortsatte vandringen (haha) genom staden och Felix föreslog att vi skulle dra upp till hans pappas jobb (en tandläkarklinik), så det gjorde vi. Det slutade med att jag somnade i en tandläkarstol i nån timme, Cassie och Felix somnade nog med. Jag blev väckt och hörde meningar som "vi måste dra, fort som fan!". Vi hade blivit påkomna så det var bara att kuta iväg. Felix gick hem, Cassie och jag drog till stan för att hämta hennes cykel som såklart var stulen. Idioter som stjäl! Vi satte oss vid en busshållsplats när det plötsligt kom tre turkar som ville bjuda på cheeseburgare och sprit. De hade tydligen sett när Cassies cykel blev stulen.
Ending: Vi skulle få skjuts hem av dem så vi började gå mot deras bil som var inte en så lång bit bort. Någon eller några av dem var tydligen bekant med Adam Tensta och där stod han på andra sidan gatan. De gick fram och hälsade och vi fick en gimmefive-hand av Adam haha. Aldrig hade jag trott att den här helgen skulle bli så konstig/oförutsägbar, men fyfasen vad kul det var. Tack Casandra, tack Felix för en underbar helg i underbara Norrköping!

In this light and on this eveningLyrics lyrics lyrics lyrics

I swear to god I heard the Earth inhale, moments before it spat its rain down on me - a winter wind blows, it scratches your spine, you're a long way from home, through the dark littered town


An end has a startIs it day or night?
RSS 2.0